Kirjoittaja Pottu » 01 Joulu 2006, 23:40
Lähinnä ajattelin esim. paistolämpötilaa. Pieni kakku ei vaadi yhtä pitkää kypsymisaikaa, kuin isompi. Samoin jos on tietyn kokonen vuoka, ei välttämättä tiedä, minkä verran siihen pitäis olla taikinaa. Puolet normaalista vai puolesta puolet. Nyt oon kuitenki saanu hankituks jo semmosia pienempiä vuokia. Niihin tulee puolet normaalitaikinasta ja voi paistaa kerralla 4 pientä kakkua. Käytännössä tein niin, että tein annoksen 2-kertaisena ja jaoin siitä 4 vuokaan. Myyjä suositteli paistettavan 40 min, mutta musta tuntuu, että niitä sais paistaa vähän kauemminkin ehkä. Ens kerralla vähän pitempi aika ku 40 min. Ai miksi 4? Koska niitä voi pakastaa.
...peruna on ruoka ihan oikea