Korjaustoiminto

Tietokoneongelmat ja ohjeet foorumin käyttöön

Uudet käyttäjät, unohdetut salasanat, foorumin sähköposti

ViestiKirjoittaja Larssit » 15 Loka 2006, 01:57

Koska on tullut useita asiattomia, ilmeisesti koneellisesti tehtyjä rekisteröintejä, rekisteröitymisessä vaaditaan visuaalinen vahvistus. Uusi käyttäjä joutuu rekisteröintivaiheessa täyttämään kohdan, johon merkitsee eri ruudussa näkyvät visuaaliset merkit.

Tällä menetelmällä estetään tai ainakin hidastetaan erilaisten mainoskoneiden rekisteröityminen käyttäjiksi.
Larssit
Ylläpitäjä
 
Viestit: 11
Liittynyt: 13 Tammi 2006, 00:44
Paikkakunta: Foorumi.info

ViestiKirjoittaja Larssit » 04 Marras 2006, 05:20

Koska edellä mainittu ei täysin estänyt koneellisia häiriköiviä, vaan niiden tulo näytti vain lisääntyvän, asettiin lisävaatimus palstalle rekisteröityville uusille nimimerkeille..

Nyt uudet rekisteröityjät joutuvat aktivoimaan nimimerkkinsä sähköpostiinsa saapuvan linkin avulla. Kirjoittakaa siis sähköposti osoiteenne varmasti oikein, että saatte sinne aktivointikoodin. Ennen aktivointia ette voi kirjautua palstalle ettekä kirjoittaa mitään.

Tämä on lisävaiva teille, mutta on jouduttu asettamaan kaikkien meidän parastamme ajatellen. Toivottavasti tämän muutoksen turvin voimme välttyä harmittavilta roskalinkkien jakajilta.
Larssit
Ylläpitäjä
 
Viestit: 11
Liittynyt: 13 Tammi 2006, 00:44
Paikkakunta: Foorumi.info

ViestiKirjoittaja O.M » 10 Tammi 2007, 12:32

Tuo korjaustoiminto, joka muuttaa saatanan ja perkeleen perusmuodot paholaiseksi, on jotenkin häiritsevä. Se muuttaa Raamatun tekstiä. Vaikka merkitys ei muutukaan, minua kuitenkin häiritsee, jos teksti muuttuu muka sivistyneemmäksi. Voiko asialle tehdä mitään vai onko korjaustoiminto Lycos-palstojen yleinen ominaisuus?
O.M
Ylläpitäjä
 
Viestit: 3621
Liittynyt: 24 Heinä 2006, 09:00

ViestiKirjoittaja O.M » 10 Tammi 2007, 12:34

O.M kirjoitti:Tuo korjaustoiminto, joka muuttaa saatanan ja paholaisen perusmuodot paholaiseksi, on jotenkin häiritsevä. Se muuttaa Raamatun tekstiä. Vaikka merkitys ei muutukaan, minua kuitenkin häiritsee, jos teksti muuttuu muka sivistyneemmäksi. Voiko asialle tehdä mitään vai onko korjaustoiminto Lycos-palstojen yleinen ominaisuus?


Jahas, muinaissuomalaisesta muodosta johdettu konstimestarin nimi näköjään muuttuu paholaiseksi myös taivutusmuodoissaan.
O.M
Ylläpitäjä
 
Viestit: 3621
Liittynyt: 24 Heinä 2006, 09:00

ViestiKirjoittaja O.M » 10 Tammi 2007, 16:28

Taavetti kirjoitti:Voi niille tehdä sen, että otan pois. Olenhan sen itse asteeanutkkin tutustuessani palstan toimintoihin ja kun eräät viljelivät niitä turhan paljon. Sitä ongelmaa ei ole ilmenyt aikoihin, joten sen toiminnon voi mainiosti poistaa.


Ok. Jos väärinkäytöksiä ilmenee, toiminnon voi taas panna päälle. Siivotonta kieltä käyttävää voi myös ojentaa ja jos ei paranna tapojaan, laittaa kokonaan ulos.
O.M
Ylläpitäjä
 
Viestit: 3621
Liittynyt: 24 Heinä 2006, 09:00

ViestiKirjoittaja Larssit » 12 Kesä 2007, 08:06

Jos olet asiallinen tulija etkä saa nimimerkkiäsi aktivoiduksi, lähetä sähköpostia asiasta jollekin ylläpitäjille tai foorumin sähköpostiin: vlfoorumi@gmail.com


Tervetuloa kaikki rehelliset ihmiset rekisteröitymään ja kirjautumaan. Ylläpitäjät huolehtivat turvallisuudesta oman osansa. Jokainen haitallinen spotti poistetaan listalta mahdollisimman pian. Asetettu järjestys on estänyt luvattomat mainosten kylvämiset, joten voit turvallisesti liittyä käyttäjiimme.
Kaikki asialliset nimimerkit pyrimme aktivoimaan mahdollisimman pian.

Salasanat
Jos on ongelmaa salasanan kanssa, voit saada uuden. Foorumissa on automaattinen salasanan muodostus, kun klikkaat kirjautumisen ruutujen viedessä kohtaa, joka kysyy salasana unohdusta, saat uuden salasanan sähköpostiisi. Ellei se onnistu, voit pyytää uutta sanaa sähköpostilla yllä kerrotusta osoitteesta tai joltakin ylläpitäjältä henkilökohtaisesti. Ylläpitäjä ja valvoja voi korjata myös virheellisesti merkityn sähköpostin osoitteen, jos sellaista häneltä pyydät. Mieluummin kirjoita silti osoitteesi oikein, niin voit käyttää foorumiamme ilman viivytyksiä.
Larssit
Ylläpitäjä
 
Viestit: 11
Liittynyt: 13 Tammi 2006, 00:44
Paikkakunta: Foorumi.info

Etsi foorumista

ViestiKirjoittaja Taavetti » 18 Syys 2016, 17:42

Hakuja on ainakin seuraavanlaisia:

- Ylhäällä foorumin nimen alla lukee:Etsi. Sitä klikkaamalla avautuu erilaisia hakumahdollisuuksia. Ne näkee avautuvasta ikkunasta.
- Ylhäällä aivan oikeassa reunassa on kolme hakua, ylinnä niistä edellisen käynnin jälkeen tulleet viestit, toisena omat viestit ja kolmantena vastaamattomat viestit.
- Jos haluaa löytää tietyn nimimerkin kirjoittamia viestejä, voi klikata haluttua nimimerkkiä, niin avautuu hänen profiilisivunsa. Sieltä voi katsella hänen kirjoittamiaan viestejä.
Niin kuin Paimen laumassaan/ Jeesus kulkee omissaan.
Sanallaan hän opettaa/ kunnes aukee taivaan maa
SL 300: 4
Avatar
Taavetti
Aurinkotuuli
 
Viestit: 6969
Liittynyt: 09 Huhti 2005, 18:49
Paikkakunta: Suomenselkä


Paluu Foorumin käyttö



Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron