Oikeaa ja väärää tiedonvälitystä

Tietokoneongelmat ja ohjeet foorumin käyttöön

Oikeaa ja väärää tiedonvälitystä

ViestiKirjoittaja Taavetti » 14 Heinä 2008, 20:27

Etsijöiden harhauttamista ei täällä katsota suosiolla. Erilaisten käsitysten kertominen sinänsä on sallittua, mutta vl opetuksesta poikkeavat käsitykset tulee esittää joko omana käsityksenään, tai jonkin muun joukon käsityksenä. Vääräksi tietämämme opin esittäminen vl opetuksena on silkkaa harhauttamista.
Viimeksi muokannut Taavetti päivämäärä 16 Loka 2008, 08:16, muokattu yhteensä 1 kerran
Niin kuin Paimen laumassaan/ Jeesus kulkee omissaan.
Sanallaan hän opettaa/ kunnes aukee taivaan maa
SL 300: 4
Avatar
Taavetti
Aurinkotuuli
 
Viestit: 6969
Liittynyt: 09 Huhti 2005, 18:49
Paikkakunta: Suomenselkä

ViestiKirjoittaja nuusku » 14 Heinä 2008, 20:29

2. Kor. 6:14 Älkäät vetäkö ijestä epäuskoisten kanssa; sillä mitä oikeuden on vääryyden kanssa tekemistä? eli mitä osallisuutta on valkeudella pimeyden kanssa?
Kunnes täyttyy halu hartain, tänne jääpi turmelus. Aukee kirkas kotiranta, loppumaton lohdutus.
Avatar
nuusku
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2102
Liittynyt: 08 Touko 2006, 17:33

ViestiKirjoittaja Nepheg » 16 Heinä 2008, 00:43

Maarimi kirjoitti:On kyllä aika helpottavaa, ettei kukaan täällä pidä minua uskovaisena, ei ole paineita, eikä tarvi enää riidellä, mutta silti saa huutaa vapaasti Jumalan puoleen!


Jumala vastaa valtakunnastaan kun Häntä pyydät auttamaan.
Täällä edelleen saarnataan synnit anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä.
Taivaan avaimia ei sellaisilla ole, joilla ei ole tätä uskoakaan. Eivätpä monet hengellisyydet edes niitä tunnusta.
Minullekin eräs helluntailainen nauroi, että avaimethan menivät Pietarin mukana taivaaseen.
Hänkin sanoi uskon riittävän... unohti vain sen Kristuksen uhrauksen ja kehotuksen saarnattaman evankeliumia Hänen nimessään.

Sinullekin edelleen kuuluu sovitustyöhön uskominen ja saat aivan vapaasti uskoa synninpäästön ja saat anteeksi kaikki väärät hengellisyydetkin, mutta muista että raamatun aarteen löytäjä osti sen pellon jossa se aarre oli.
Hänhän ei vienyt aarretta pellosta, vaan osti sen pellon. (seurakunta)

Eli: Ihminen ei voi elää hengellisesti toinen jalka maailmassa ja toinen Jumalan valtakunnassa.
Näin ymmärrän että kun haluaa olla uskomassa, tulee halu ottaa koko Jumalan valtakunta (pelto) ja se on siellä missä on seurakunta ja muut samankaltaisessa uskossa olevat.
Kun on seurakunta, on aarrekin. Kun ei ole seurakuntaa, ei ole aarrettakaan.
Avatar
Nepheg
Aurinkopilvi
 
Viestit: 999
Liittynyt: 29 Elo 2005, 19:02
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja Taavetti » 16 Heinä 2008, 04:08

Huonosti ovat lukeneet Raamattunsa he, jotka väittävät Taivaan valtakunnan avainten menneen Pietarin mukana taivaaseen. Pietarille antoi Jeesus lupauksen avaimista, se tarkoittaa että ne ovat jokaisella yksittäiselä uskovaisella.

Varsinainen avainten anto tapahtui suljettujen ovien takana, jossa oli epäilevä Tuomaskin mukana, mutta ei ainuttakaan opetuslapsipiiriin kuulumatonta. Eikä Jeesus jättänyt avaimia vain heille, vaan lähetyskäskyssä käski opettaa kaikki heille opetetut asiat myöhemmin uskoon autetuille. Siinä on avaimetkin ja niiden käyttö opetettavien aiheiden joukossa.
Niin kuin Paimen laumassaan/ Jeesus kulkee omissaan.
Sanallaan hän opettaa/ kunnes aukee taivaan maa
SL 300: 4
Avatar
Taavetti
Aurinkotuuli
 
Viestit: 6969
Liittynyt: 09 Huhti 2005, 18:49
Paikkakunta: Suomenselkä

ViestiKirjoittaja Taavetti » 09 Syys 2008, 08:42

Taavetti kirjoitti:Yritän ensin tehdä jonkin kaltaista selostusta tapauksista, mutta se saattaa viedä aikansa. Moderoin sen pitkän keskustelun ja alkuosan siirsin perhepalstalle. Otin lopusta eroon sellaiset viestit, joissa mainittiin henkilöitä heidän nimillään, koska heihin kohdistunutta juoruilua voi torjua muutenkin, kuin pitämällä niitä näkyvissä, olkoonkin että ovat toisten nimiin kirjoitettuja, niin siten toimittakoon.

Olen lupaamaani vastinetta valmistellut illan ajan siitä asti, kun seuroista paluuni jälkeen sain uudet viestit luetuiksi. Kun nyt tuntuu väsymys painavan, taitaa olla parempi hoitaa homma loppuun huomisaamuna, niin ei tule väsyneen illan virheitä niin paljoa.

Siirtämisen syy saamani tiedon mukaan oli se, että siihen alkoi tulla turhan ärtyisiä viestejä jatkoksi, eikä tästä haluta tehdä toista Suomi24 vanloillislestadiolaispalstaa, joka tästä oli sillä mensi pian saattanut tulla.

Olen tällä viikolla lukenut S24 vl-palstalta väitteen, että olisin halunnut joidenkin ihmisten nimiä paljastaa tällä foorumilla. Eiköhän tuokin tässä lainauksessa tummentamani kohta todista aivan muuta, vai käsittääkö joku tuonkin nimien paljastamisen haluna taholtani, että olen muiden kertomia nimiä täällä vetänyt piiloon.
Tämän alkuperäisen viestin olen kirjoittanut vajaa kaksi kuukautta sitten, ja se löytyy tämän keskustelun alkupuolelta sellaisenaan, lainaukseen tosin korostin tummentamalla yhtä lausetta.
Niin kuin Paimen laumassaan/ Jeesus kulkee omissaan.
Sanallaan hän opettaa/ kunnes aukee taivaan maa
SL 300: 4
Avatar
Taavetti
Aurinkotuuli
 
Viestit: 6969
Liittynyt: 09 Huhti 2005, 18:49
Paikkakunta: Suomenselkä

ViestiKirjoittaja Rontsa » 09 Syys 2008, 22:37

Satuin lukemaan sen jutun S24 palstalta ja ihmetellä täytyy kuinka joku viitsii nähtävästi aivan tahallaan keksiä moisia juttuja toista solvatakseen. Jokainen rehellinen lukija varmasti ymmärsi sen alkuperäisen viestisi niinkuin olit tarkoittanut.
Rontsa
vakiintunut
 
Viestit: 116
Liittynyt: 08 Touko 2007, 22:53


Paluu Foorumin käyttö



Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron